Одлична атмосфера на Саботанц со Теута Красниќи

февруари 13, 2018
Теута Красники е солист и кореограф во Националниот балет на Косово од 2008 година.
Воедно таа е надворешен соработник на Bullfrogs Ballet School од 2016 година.
Годишна програма 2018Повик за апликации за годишни стипендии