Вработувања

BULLFROGS BALLET PRODUCTION
  • Булфрогс Балет постојано расте, а со него расте и тимот. Сите оние кои ги поседуваат соодветните професионални квалификации, образование и искуство и кои сакаат да бидат дел од нашиот динамичен тим кој посветено работи на оставување на визијата, мисијата и целите, се добредојдени да аплицираат.

    Доколку сте заинтересирани да станете дел од нашиот тим и нашата успешна приказна, испратете го вашето CV и кратко писмо за мотивација на contact@bbschool.mk. Вашата апликација ќе биде детално разгледана од тимот на Булфрогс, по што ќе бидете контактирани за понатамошни насоки.