Повик за волонтери

BULLFROGS BALLET PRODUCTION
  • Bullfrogs Ballet Production и Bullfrogs Ballet School во рамки на програмата за волонтерство и пракса – БУЛФРОГС ВОЛОНТЕРИ, им дава можност и ги повикува сите заинтересирани млади над 20 години, да станат дел од тимот за подготовката на годишниот балетски рецитал Танцот на Кадетите.

    Волонтерските активности ќе траат во период од 15.05.2018- 18.06.2018 и ќе опфаќаат организација, помош и асистенција во различни сектори од балетскиот рецитал.

    Доколку сакаш да работиш со деца, имаш организициски вештини, размислуваш креативно и од секогаш те интересирало како изгледа животот позади театарската сцена, сакаш да ја искусиш слатката возбуда позади кулисите и при тоа да добиеш паричен надомест за истото, пријави се најдоцна до 10.05.2018 на contact@bbschool.mk