Повик за волонтери

BULLFROGS BALLET PRODUCTION
  • Bullfrogs Ballet Production и Bullfrogs Ballet School во рамки на програмата за волонтерство и пракса – БУЛФРОГС ВОЛОНТЕРИ, ги повикува сите заинтересирани млади над 20 години, да станат дел од тимот за релаизирање на летна балетска школа во Охрид.

    Волонтерските активности ќе траат во период од две недели од 28 јуни до 14 јули 2018 година и ќе опфаќаат организација, помош и асистенција во различни делови од реализацијата на балетската школа.

    Доколку сакаш да работиш и уживаш две недели во прекрасниот Охрид, сакаш да работиш со деца, сакаш лето исполнето со забава, уметност, природа и при тоа да добиеш паричен надомест за истото, пријави се најдоцна до 20 јуни на applications@bbschool.mk