Годишен Концерт 2017

BULLFROGS BALLET SCHOOL
  • Како и секоја година, така и оваа 2017 на  крајот од учебната година Bullforgs Ballet School подготви еден балетски рецитал, каде земаа учество сите ученици. Идејата беше да се направи компилација од најдобрите кореографски парчиња од досега реализираните балетски продукции: „Тесеракт“, „Моите песни, моите соништа“, „Ени“, „Тарантела“, „Лебедово Езеро“, и „Сон на летната ноќ“.

    Со повторно оживување на овие балетски продукции, преку кореографијата, музиката и костимографијата, публиката имаше можност за момент да се врати во времето на нивното премиерно изведување и да се потсети на нивната уникатност и посебност. 

     

     

  • ФОТОГРАФИИ