Поддржувачи

BULLFROGS BALLET PRODUCTION
  • Преку великодушноста на нашите поддржувачи, продукцијата и училиштето можат да продолжат да создаваат нови генерации на балетски уметници и да изведуваат репертоар кој не ја остава публиката рамнодушна.

    Од самото основање во 2009 година, Bullfrogs Ballet School и Bullfrogs Ballet Production ги остваруваат своите цели со поддршка од компании, институции и донатори кои го препознале квалитетот на нашето работење. Bullfrogs Ви благодари за досегашната поддршка и доверба кои кои континуирано го унапредуваат нашето растење и придонесуваат кон нашите успеси.