Поддржете нѐ

BULLFROGS BALLET PRODUCTION
  • Вашата поддршка ни значи

    Булфрогс Балет е препознатлив по уникатниот пристап кон балетско образование и балетската уметност. Партнерствата на Bullfrogs со индивидуи, компании, донатори и институции се дел од клучните елементи за успехот на нашата приказна.

    Постојат многу начини да ја поддржите работата на Bullfrogs Ballet и да станете дел од нашата успешна приказна за општествена одговорност.

    Доколку и Вие ја препознавате нашата визија и сакате да придонесете кон развојот на балетот и балетската уметност преку поддршка на работата на Bullfrogs или пак доколку сакате да остварите соработка, можете да не контактирате на +389 2 3080 325, или на contact@bbschool.mk.