Снежана Ангеловска Живковска

Снежана Ангеловска Живковска

Make-up артист

Снежана Ангеловска Живковска завршува курс за шминка на Народниот универзитет „Божидар Аџија“ во Белград. Со професионална шминка се занимава веќе 15 години. Снежена е дел од Буллфрогс од самото создавање. Работела на многубројни проекти кои се продуцирани од Буллфрогс како шминкер и маскер – специјани ефекти. Како шминкер и маскер работела со различни продукции и режисери на кратки филмови и комерцијални видео спотови.