Фондација за момчиња (Радио МОФ)

септември 01, 2017
Фондација за момчиња (Радио МОФ)

Интернационалното балетско училиште Булфрогс ја проширува својата идеја за издигнување на балетската и театарската култура така што од неодамна основаше Фондација за момчиња. Нејзина цел е да обезбеди финансиска помош и потребна опрема за балетските таленти до 12 години.

Прочитај повеќе тука…