„Сон на летната ноќ“ (Cooltura)

септември 13, 2017
„Сон на летната ноќ“ во продукција на Булфрогс

На 19 јуни со почеток во 19 часот, на сцената на Македонскиот Народен Театар училиштето за класичен и модерен балет Булфрогс премиерно ќе ја изведе најновата продукција – балетот „Сон на летната ноќ“, работен според истоимената комедија на Вилијам Шекспир…

Прочитај повеќе тука…