„Лебедово Езеро“ - Балет во продукција на Булфрогс (Телма)

септември 13, 2017
„Лебедово Езеро“ – Балет во продукција на Булфрогс (Телма)

На сцената на Македонскиот народен театар, на 7 декември со почеток во 19 часот  балетското училиште Булфрогс премиерно ќе го изведе балетскиот рецитал „Лебедово езеро“ на музика од Петар И. Чајковски, во кореографија на Александра Никифоровски. Прочитај повеќе тука…