Булфрогс организира летни балетски школи во Охрид (МКД)

септември 13, 2017
Булфрогс организира летни балетски школи во Охрид (МКД)

Секоја година „Bullfrogs Ballet School“ реализира три интернационални летни балетски школи за млади балетски уметници во Охрид, Македонија. Летните балетски школи „Bullfrogs“ се специфични поради тоа што покрај едукативниот аспект предвидуваат и активности и работилници кои ја развиваат креативноста на учениците. Самата програма е дизајнирана да овозможи време и за дружба и неформални активности.

Прочитај повеќе тука…