Bullfrogs балет го развива и телото и личноста (Вечер)

септември 13, 2017

Балетското училиште Bullfrogs го развива и телото и личноста

27 март 2015 – 14:54

По бројни одиграни претстави, во МОБ, Драмски, МНТ, на Танц фест, веќе в понеделник (30 март) во Драмскиот театар, учениците на Буллфрогс Баллет Сцхоол ќе ја одржат претставата “Тарантела”, по што на 20 јуни следува и “Лебедово езеро” во новиот објект на МНТ…

 

Прочитај повеќе тука…