Александра Ангеловска, кореограф кој ветува (Вечер)

септември 13, 2017
Ништо не може да го смени мојот свет

13 јуни 2010 – 14:53

 

Кореографија за балетската претстава “Жената може да вози”, кореографија за промотивниот настан за “Алфа Парф Милано”, балетска изведба во “Пепелашка”, настапи како член на танцовата компанија “Сереста” и на балетската трупа Bullfrogs балетската трупа, како и работа со младите… Ова е само дел од успесите на младата балерина и кореограф Ангеловска…

Прочитај повеќе тука…